Zomer special Mille Miglia 2024

13-06-2024 - 17-06-2024

Beste clubleden,

Ons mede clublid Wicher Henk Krabbe kwam met het plan om eens als club de Mille Miglia mee te maken en dit te willen organiseren.

Er zijn verschillende opties om dit te kunnen doen, de route van 1000 mijl in 3 dagen zelf na rijden hebben we bijvoorbaat uitgesloten want dat is echt werken.

De beste optie lijkt om op zaterdag de finish mee te maken in Brescia, inmiddels is de datum bekend, de start is op 11 juni en de finish is op 15 juni in Brescia.

Dit houdt in dat wij vrijdag en zaterdag overnachten in een hotel dicht bij Brescia, je zult begrijpen dat zo'n hotel zeer vroeg geboekt moet worden i.v.b. met de drukte daar.

De heenreis door Duitsland zal ook minimaal in 2 etappes gaan met eventueel nog een bezoek aan BMW München, afhankelijk van de mogelijkheid en de interesse van de deelnemers.

Na de finish op zaterdag gaan we terug naar ons hotel en zondag ga je weer je eigen weg.

Wat zijn de kosten? Uiteraard niet precies te zeggen nog maar reken per overnachting voor 2 personen incl. ontbijt en diner op € 300 en wat bijkomende kosten die jezelf bepaalt. 

+/- 2500 kilometer, benzineprijs 2024 ?

Lijkt dit je iets? meld je dan zo snel mogelijk aan!

Let op:

Aanmelden voor deze tourrit is alleen mogelijk via de clubsite, log in met je naam en paswoord. Vergeet niet aan te geven met hoeveel personen je komt.

Je aanmelding is geldig op het moment van inschrijven en betaling van het inschrijfgeld.

Wordt er geen inschrijfgeld vermeld dan wordt dat later bekend gemaakt.

Bij gelimiteerde deelname geldt de volgorde van inschrijving.

BMW Coupé Club Nederland    NL68RABO 0145 5534 42.

O.v.v …. (Naam van de tourrit.)

Andere vormen van aanmelden voor deelname zijn helaas niet mogelijk.